Setmana de la nutrició

Només tornar de setmana santa, hem dut a terme la setmana de la nutrició i l’alimentació saludable. Totes les classes han participat en tallers i conferències impartits per alumnes de la Universitat Rovira i Virgili.

Una experiència que volem que tingui continuïtat.

Amb la iniciativa proposada per l’Agència Catalana de Residus, vam voler participar i organitzar una activitat pensada per reduir els residus al pati com el paper de plata o films de plàstic dels entrepans. Així doncs, els nostres alumnes de 1r i 2n de l’ESO s’han fet el seu propi embolcall per portar el seu entrepà a l’institut. Aquesta activitat l’hem feta a dins de la Setmana de la Nutrició que ha tingut lloc al centre els dies 19-22 d’abril.

En el marc de la Setmana de la Nutrició, els nostres alumnes de 3r de la ESO han fet tallers per aprendre receptes d’alimentació saludable i sostenible. Aquesta vegada han fet una crema de cacau vegana, amb cacau 100% natural i sense additius, llet de civada, avellanes crues, sucre morè, oli de coco i aroma de vainilla. Els va quedar boníssima i ells mateixos van poder degustar-la un cop feta. D’aquesta manera han vist que es pot menjar bé i saludable d’una manera senzilla, econòmica i que és bona pel planeta.