Dia Mundial de l’aigua

L’alumnat de 1r ESO ha participat de la jornada festiva i didàctica organitzada per la Xarxa d’Escoles Sostenibles de L’Hospitalet, per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua.

L’activitat ha tingut lloc a la llera del riu Llobregat, del qual l’Institut n’és Padrí.
El grup de treball Espai Sostenible del nostre centre ha col·laborat a dinamitzar la jornada pels alumnes de primària i secundària, organitzant jocs sobre temàtiques de sostenibilitat fauna de la zona.
L’alumnat del nostre centre i d’altres han participat als jocs que hem organitzat: ‘el mocador volador’, ‘de camí a la deixalleria’, ‘travessem el riu”, són els noms dels jocs adaptats arran dels clàssics pilla pilla, joc del mocador o les carreres de relleus entre d’altres.
A més, també han experimentat al laboratori al riu i han après sobre diversitat de residus i afectacions a la natura.
El dia ha estat un èxit, amb bon temps, en contacte amb la natura i gaudint amb alumnes d’altres centres.
La festa s’ha tancat amb la interpretació de l’himne dels Padríns del Riu creat pel nostre Director Josep Maria Almacellas i lletra de l’exprofessora del nostre centre Núria Canet  i la foto de família.