Parc agrari per la setmana Bio

Hem fet una sortida al Parc Agrari de Viladecans en el marc de l’espai sostenible de l’institut, amb l’alumnat de 1r d’ESO.

La visita ha consistit en dirigir-nos fins les finques d’el Xavi, un pagès que ha llogat una sèrie de camps per treballar-los de forma sostenible (sense pesticides ni cap tipus d’element químic). En aquesta visita els alumnes s’han dividit en dos grups i el Xavi ens ha mostrat les seves plantacions de carxoferes, bledes, pastanagues, enciams, cebes, etc, i posteriorment, ha ofert als nois i noies, poder provar aquestes verdures acabades de collir.
Els i les alumnes van gaudir d’una experiència que, dins del marc de la setmana Bio on està adscrit el nostre centre, els ajuda a consciencia’ls de la importància de tenir un bons hàbits alimentaris pel seu benestar i per la seva salut.

Una visita molt interessant i important pels alumnes!