Tancament de la col·laboració amb el Teatre Lliure

Com a colofó del treball amb el Teatre Lliure, l’alumnat va anar a la representació a la seu de Montjuïc.

Posteriorment, la visita al nostre institut de l’Úrsula Tenorio i l’Andrea Pellejero, directora i subdirectora del muntatge teatral José y la Barcelona disidente, tanca un cercle: el del seguiment de tot el procés de creació i presentació pública al Teatre Lliure d’aquesta peça, que reivindica la memòria d’un transformista clandestí (i de tots!) de la Barcelona dels setanta i vuitanta. L’alumnat de quart ha pogut viure en primera persona les peripècies del José i gaudir i ampliar la seva mirada amb tota aquesta experiència.

Es van afegir també a la representació al teatre els seus companys de segon de batxillerat: “ens heu enriquit fent-nos posar a la pell de persones, la realitat de les quals molts de nosaltres desconeixíem completament” o “molt impactant la imatge d’una persona atrapada en un vestit” han estat alguns dels seus comentaris.
Alguna alumna ha esperat també les directores a la sortida de la trobada per agrair-los personalment el plaer viscut.
Gràcies, doncs a tot@s, per fer-ho possible.