Portes obertes

S’atansa la preinscripció i volem que conegueu el centre. Hem penjat un vídeo amb opinions de pares i mares, alumnes i professorat. També hi veureu imatges del centre i dels nostres projectes.

Els dies 3 i 6 de març farem portes obertes per poder visitar l’institut. Caldrà demanar cita prèvia al nostre telèfon (93-449-55-94). Farem petits grups. Només podrà venir una persona per família. El dimecres, dia 3, seran a partir de les 17:30. El dissabte, 6 de març, a partir de les 11:30.

 

El dia 10 de març farem una videoconferència on podreu fer totes les preguntes que vulgueu. Estarem a la vostra disposició a partir de les 17:30. Per ser-hi convidats i convidades cal que ens ho demaneu en el formulari. També podeu demanar invitació a direccio@instituteduardfontsere.cat, fent constar l’escola i el nom de l’alumne/a.