Joves, ciència i ètica

Aquest curs 2020/2021 formem part del programa “Joves, ciència i ètica” de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i EduCaixa que treballen en col·laboració amb el Departament d’Educació.

Aquest programa es troba dins del projecte STEAM i permet que els estudiants de 3r d’ESO debatin i coneguin aspectes ètics que comporta la recerca científica i estableixin les seves pròpies conclusions.

Com a tema d’aquest curs es treballa la pandèmia de la COVID 19 i al llarg de la setmana del 16 al 20 de novembre ens han visitat científics que ens han explicat diferents aspectes relacionats amb la pandèmia:

1. Julia Martín. Llibertats individuals

2. Alex Richter. Acció humana.

3. Celia Santos. Educació

4. Adelaida Sarukhan. Recerca

5. Maria Jesús Pinazo. Salut

Agraïm a tots ells la seva implicació i el treball efectuat al llarg de cada conferència. Moltes gràcies.

Aquí en teniu unes fotos de les diferents sessions.

Grup STEAM