Interinstituts de Colpball

El passat dijous 13 de febrer l’alumnat de 1er d’ ESO va participar a la primera trobada interinstituts de Colpball realitzat al pavelló Sergio Manzano de Bellvitge organitzada pel Consell Esportiu de l’Hospitalet del Llobregat. En aquesta trobada van participar el nostre centre i a més a més altres instituts de la zona de l’Hospitalet del Llobregat.
Durant el transcurs de la trobada els alumnes van poder gaudir de les instal·lacions del pavelló i van poder interactuar amb alumnes i companys/es d’altres centres.
Des de el Departament d’Educació Física volem destacar i felicitar als nostres alumnes pel comportament i actitud exemplar que van tenir durant tot el matí envers als professors/es responsables, instal·lacions i els/les altres nens/es que participaven a la trobada; per la seva participació activa, motivació i entusiasme present al llarg de tota la jornada.
Destacar que un dels nostres equips va arribar a la final de la trobada que malauradament va perdre per 1 – 0.