Grau Mitjà de Gestió Administrativa al Parlament

L’alumnat del cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa ha realitzat una visita al Síndic de Greuges i al Parlament de Catalunya. La primera visita i xerrada ha estat al Síndic de Greuges on, les educadores del Síndic Anna i Mònica, han orientat la xerrada als drets dels infants i adolescents. Desprès hem esmorzat al Parc de la Ciutadella i tot seguit hem anat al Parlament de Catalunya. Els alumnes han participat molt activament de totes dues visites realitzant preguntes interessants i responent a les preguntes plantejades. De totes dues visites ens han felicitat pels alumnes i el seu comportament. Al Síndic ens han proposat de fer pràctiques amb ells i al Parlament ens han deixat baixar a la tribuna (cosa que no permeten a tots els grups). Els alumnes han comentat que els hi ha agradat la sortida i que ha estat una molt bona experiència!