Sortida 2n ESO Parc Natural Collserola

Dimarts, 3 de desembre ens va fer un dia espectacular per la sortida de tutoria de 2n d’ESO! Vam anar al Parc Natural de Collserola a conèixer-lo i per conèixer-nos més també entre nosaltres. Vam fer un dels itineraris que es suggereixen a la seva pàgina web anomenat Passejada a la Font de la Budellera. Consisteix en un itinerari circular de 5 km de recorregut que travessa un bosc de fulla perenne dominat per l’alzina, amb un sotabosc frondós on predominen els colors de la tardor: tonalitats que van del groc al vermell passant per totes les possibilitats dels marrons i carbasses. És molt abundant la presència de plantes enfiladisses a més d’una invasió constant de musc i líquens als troncs dels arbres que feien les delícies del nostre alumnat. Molt sovint, hi poden trobar alguns pins introduïts i algunes espècies de bolets que no vàrem ser capaços de reconèixer…

Encapçalaven el comboi l’alumnat de 2n C que en el silenci dels primers metres fora de la zona poblada van rebre la visita llampec d’un conill com si de l’inici de la història d’Alícia al país de les meravelles es tractés i ens recordava que el temps fuig convidant-nos a agilitzar les nostres passes. I tot rient, observant els solcs obra dels porcs senglars als marges del camí anàvem fent i, finalment vam arribar a destí: La Font de la Budellera.