Parc Agrari de ViladEcans

Al Parc Agrari de Viladecans hi va anar l’alumnat de 3r d’ESO, de Geografia i Biologia de Batxillerat.
 
Allà en Xavier , que és la persona que ens va atendre, va explicar el que és un parc d’agricultura sostenible i ecològica.  Ens va ensenyar diversos cultius que són ara als seus camps, com carxofes, enciams, tomàquets ,etc.  Va parlar sobre les energies necessàries per mantindre aquests camps, i sobre la professió d’agricultor com a idea emprenedora i de futur professional.
També va ensenyar els alumnes, els diferents insectes que es poden trobar als camps, alguns necessaris d’altres no tant.
Els alumnes van poder caminar pels camps i fins i tot tastar diversitat de verdures fresques i ecològiques, fent notar la diferència de sabors entre les verdures i fruites de km 0 i ecològiques, en vers les  de supermercat.