Celebrem el Dia Mundial de l’Aigua

L’alumnat de 1r ESO i l’alumnat Cicerone de 2n d’ESO ha participat de la jornada festiva i didàctica organitzada per la Xarxa d’Escoles Sostenibles de l’Hospitalet, per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua, la qual es va dur a terme el divendres 24 de març del 2023. L’activitat ha tingut lloc a la riba del riu Llobregat, del qual l’Institut n’és Padrí.

El grup de treball Fontserè Sostenible ha col·laborat a dinamitzar la jornada pels alumnes de primària i secundària d’altres instituts de l’Hospitalet del Llobregat, organitzant jocs sobre la temàtica de les 3 erres (Reduir; Reutilitzar i Reciclar).
 
L’alumnat d’altres instituts de l’Hospitalet han participat en els jocs que hem organitzat: ‘el pilla pilla residual’, ‘de camí a la deixalleria’ i ‘travessem el riu Llobregat”. El dia ha estat un èxit, amb bon temps i en contacte amb la natura.
 
La festa s’ha tancat amb la interpretació de l’himne dels Padrins del Riu i amb la fotografia oficial dels participants del centre a la diada.