Coneixem el Wods L’H

Durant els dies 2,3,9 i 10 de març l’alumnat de 4t d’ESO va gaudir d’una sortida al WODS L’H, organitzada des del seminari d’educació física. La sortida va servir per conscienciar a l’alumnat de la importància de portar un estil de vida saludable (alimentació, activitat física i descans) durant la seva rutina diària.

A més a més de conèixer els beneficis de portar una vida activa, van poder gaudir d’una sessió pràctica a les instal·lacions de WODS, on van poder experimentar en primera persona un entrenament funcional i van gaudir d’una primera presa de contacte amb material esportiu (anelles, mur, barres, barra d’equilibris, discs, pilotes medicinals, caixons, etc.).

El nostre alumnat va gaudir i alhora patir d’aquesta pràctica tan ben organitzada per l’instructor del box. Ben segur que hi tornarem!