Visita a les biblioteques de l’entorn

L’alumnat de tot el centre ha començat aquest any unes visites a les biblioteques de l’entorn. Des del Grup de Treball ‘Repte lector’, encarregat de liderar el foment de la lectura, s’ha dissenyat un itinerari de visites al llarg de tota l’etapa que cobreix el centre, des de primer d’ESO fins a segon de batxillerat. La intenció és donar a conèixer aquests equipaments i serveis, facilitar a l’alumnat la possibilitat de començar a utilitzar-los i de vincular-ho, a més, a les programacions anuals que s’estiguin treballant des del centre.

D’aquesta manera, aquell alumnat que faci tot el recorregut sencer al centre, visitarà dues vegades tres dels equipaments més importants que tenim a prop: la Biblioteca La Florida; la Biblioteca La Bòbila; i la Biblioteca Central Tecla Sala. A la foto, es pot veure un moment dedicat a les recomanacions lectores de la visita que ens van preparar per a l’alumnat de 3r d’ESO a la biblioteca Tecla Sala.