Carnaval 2023

Un any més, l’Institut Eduard Fontserè ha celebrat el Carnaval. Com és habitual, en l’edició de 2023 ha participat tot l’alumnat de l’institut. Cada grup classe ha escollit una temàtica i ha preparat l’espectacle que ha volgut lluir davant la resta de companys i companyes al pati de l’institut. A més a més, tots vam poder gaudir d’actuacions extres per part d’alumnes i musicals a càrrec del grup Rockin.

Com sempre, els somriures, la música, el ball i les disfresses van ser les protagonistes d’una de les jornades més especial del curs. Us deixem amb una galeria d’imatges amb tots els cursos passant pel photocall instal·lant al vestíbul de l’institut. Ja esperem amb ganes l’edició del pròxim curs!

1r d’ESO A

1r d’ESO B

1r d’ESO C

2n d’ESO A

2n d’ESO B

2n d’ESO C

3r d’ESO A

3r d’ESO B

3r d’ESO C

3r d’ESO D

4t d’ESO A

4t d’ESO B

4t d’ESO C

4t d’ESO D

1r de batxillerat

2n de batxillerat

Professorat