Batxillerat al Museu Marítim

L’alumnat de primer i segon de batxillerat ha anat a veure l’exposició “Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar” al Museu Marítim de Barcelona, en el marc del tàndem que tenim amb aquesta institució, acompanyat per les seves tutores, Lídia Navarro i Gisela Llobet, la coordinadora de batxillerat, Dèbora Cartañà, i el professor Joan Carles Pascual. Hem pogut veure els quaderns que el mestre editava amb textos dels seus alumnes i quines eren les seves eines per fer que tot l’alumnat se sentís partícip de l’escola. I al final una promesa que no va poder ser, anar a veure el mar…

 

El comissari de l’exposició, en Sergi Bernal, ens ha fet una visita guiada i, a més a més, va aprofitar per retratar-nos mentre escoltàvem dels cargols de mar la història del mestre Benaiges.