Participem en el concurs de relat breu de la Coca-Cola

El passat dissabte, dia 10 de març, cinc alumnes de 2n d’Eso, acompanyades de la profesora Mata Arrom, van poder participar, des de l’assignatura de Català, al “Premi Coca-cola de relat breu”. 
 
Vam quedar a les 10 del matí per anar cap a la Universitat Politècnica de Catalunya, en arribar vam poder observar una multitud de nens i nenes que entre nervis i emoció esperaven per entrar a diferents aules de la Universitat per començar a concursar. 
 
El motiu literari d’aquest any era una imatge en la qual es podia veure una façana d’un barri humil plena de balcons amb roba estesa. La Nayara, Salma, Jasmine, Maria i el Patrick van esforçar-se per escriure el seu millor relat, inspirats per aquella imatge que els era tan familiar…
 
Finalment, vam poder gaudir del bon dia que feina a la Universitat tot degustant una coca-cola i uns croissanets mentre parlàvem del món universitari.